Úvod » Poskytované služby » Konzultace a školení pokladního systému Septim
Služby
Služby

Konzultace a školení pokladního systému Septim

Novým i stávajícím zákazníkům nabízíme komplexní program školení pokladního systému Septim. Cílem je účastníkům školení předat základní informace o ovládání systému a naučit je efektivně využívat nástroje, které systém nabízí.

Počet účastníků při školení je limitován prostorem a zvolenou prezentační technologií a neměl by překročit 12 osob na jednoho školitele. Místo školení je určeno vždy předem, a to s dobrou dostupností MHD. Cena za hromadné školení je stanovena na 3.500Kč/osoba pro zákazníky s platnou servisní smlouvou a 5.500Kč/osoba pro zákazníky bez platné servisní smlouvy. Ceny jsou uváděny bez DPH. Školení se bude konat, pokud bude přihlášeno alespoň 5 účastníků.

Školení dělíme do tří okruhů a doporučujeme absolvovat všechna tři, a to v pořadí v jakém jsou uvedena níže.

Okruhy školení:

Doporučujeme absolovovat školení v pořadí Skladové hospodářství, Konfigurace prodeje a Vyhodnocení prodeje.

Aktuální termíny

Termín Téma Místo
15.06.2023 09:30SkladyASW Systems, K Hájům 2671/8, 155 00 Praha 5
22.06.2023 09:30KonfiguraceASW Systems, K Hájům 2671/8, 155 00 Praha 5
29.06.2023 09:30VyhodnoceníASW Systems, K Hájům 2671/8, 155 00 Praha 5

Na všechna školení a termíny se můžete přihlásit zde.

Ohlasy účastníků:

„Velmi pozitivně jsem vnímala skupinovou diskuzi, ze které vyplynuly praktické rady. Některé z rad se mi s následnou pomocí a péčí konzultantů z ASW podařilo aplikovat v našem provozu.“ Barbora Jodasová, Restaurant Skleník, Neratovice


„Školení Septim jsem absolvovala jako začátečník a vnímám, že nabyté informace se mi postupem času daří měnit na vědomosti, které mi každodenně pomáhají při práci.“ Paulina Rutkowská, OliveFood, Karlín


„I jako začátečník jsem si odnesla užitečné informace, které mi byly dobrým základem pro další konzultace našeho provozu s techniky a obchodním oddělením ASW.“ Jana Mikulandová, Hugo Bagel Café, Slaný


„Díky školení skladového hospodářství mám s menším úsilím větší kontrolu nad sklady a celým systémem. Je dobré nechat si poradit …“ Vladislav Suchý ml., Restaurant 3. poločas, Praha


„Septim používám řadu let, přesto mi školení skladového hospodářství přineslo spoustu nových poznatků. Díky novým informacím, se v Septimu pohybuji daleko efektivněji a získávám cenné informace, se kterými mohu dále pracovat při vyhodnocování, kontrole a při zpracování statistik.“ Zbyněk Skalický, Restaurace Máneska, Praha

Septim - Skladové hospodářství

Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky skladového hospodářství v systému Septim.

Obsah:

  • Uživatelské rozhraní a ovládání (vyhledávání, filtry, exporty dat, tiskové sestavy)
  • Skladová položka (hlavní i vedlejší, skupiny, koeficient odpadu)
  • Dodací listy (vkládání, automatický import, položky dodacích listů)
  • Výdeje ze skladu (převody, prodeje, prodeje pokladnou, znehodnocení)
  • Bourání a substituce
  • Normování
  • Inventura (zakládání, posun inventury)
  • Stavy zásob na skladu (aktuální, minimální a kritické)
  • Skladová karta
  • Skladová cena (práce se skladovou cenou, přepočty skladových cen)
  • Přepočty skladů
  • Kontrolní činnost
  • Problematika čárového kódu
  • Evidence trvanlivosti
  • Tipy pro používání

Kurz je určen skladovým účetním, provozním a manažerům restaurací.


Septim - Konfigurace prodeje

Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky provozní a prodejní části systému Septim.

Obsah:

  • Manažer - Zákazníci (evidence zákazníků, zákaznická konta, personální stravování, přednabité karty, bonusy, slevy, firemní konta)
  • Manažer - Prodej (receptury, podreceptury, prodejní ceny, happy hours, podpora prodeje)
  • Manažer - Uživatelé (definice uživatelských práv, skupiny uživatelů)
  • Manažer - Konfigurace pokladny, Volby - obecně
  • Typy pro používání Septim - vybrané FAQ
  • Zajímavé vlastnosti a jejich praktické využití
  • Sdílení receptur mezi více provozovnami

Kurz je určen majitelům, provozním a manažerům restaurací.


Septim - Vyhodnocení prodeje

Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky vyhodnocování a rentability provozu s akcentem na otázku bezpečnosti.

Obsah:

  • Uzavřené účty
  • Obraty, tržby
  • Statistiky
  • Surovinová náročnost
  • Hospodaření
  • Kontrolní nástroje
  • Uživatelská oprávnění

Kurz je určen majitelům, provozním a manažerům restaurací.


Webinář

Rádi Vám nabídneme i školení formou webináře. Je to forma on-line školení, která probíhá prostřednictvím internetu pouze přes webový prohlížeč. Jako účastník webináře tedy nebudete potřebovat žádný speciální hardware ani software, pouze svůj vlastní počítač a stabilní připojení k internetu.


Konzultace

Vedle standardizovaných kurzů nabízíme individuální školení pro jednoho účastníka, které je realizováno formou konzultace. Délka, náplň a struktura konzultace závisí na předem dohodnutém scénáři a v jeho rámci se velice často zohledňují interní postupy.

Individuální konzultace tedy slouží k objasnění konkrétních problémů a situací, se kterými si nevíte ve svém provozu rady.

Konzultace mohou probíhat osobně, telefonicky i mailem, podle složitosti problému a časových možností.